Dok Gemi İş Sendikası sirena marine 2

Sirena Marine’de Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri Öncesinde Toplantı Gerçekleştirildi

Dok Gemi İş Sendikası olarak, Sirena Marine’de yeni dönem toplu iş sözleşme görüşmeleri öncesinde önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Temsilcilerimiz ve Sirena Marine üyelerimiz bir araya gelerek, sendika üyelerinin taleplerini dinledi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Bu toplantı, işçi temsilcilerimizin Sirena Marine yönetimiyle işbirliği içinde olması ve üyelerimizin beklentilerini etkili bir şekilde iletebilmesi açısından önemli bir adımdır. Toplu iş sözleşme görüşmeleri sürecinde elde edilecek olumlu sonuçlar, sendikamızın üyelerinin haklarını en iyi şekilde korumasına ve geliştirmesine katkı sağlayacaktır. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir*