406284071_739533868214798_3601119602273735686_n

Genel Başkanımız Sn. H. Necip NALBANTOĞLU, Türk Devletleri Sendikalar Teşkilatı 1. Olağan Genel Kurulu’na Katıldı

Dok Gemi İş Sendikası olarak, Genel Başkanımız Sn. H. Necip NALBANTOĞLU, 29 Kasım 2023 tarihinde Ankara’da düzenlenen Türk Devletleri Sendikalar Teşkilatı 1. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Bu önemli genel kurul, Türk Devletleri arasındaki sendikal işbirliği ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Genel Başkanımız, Türk Devletleri Sendikalar Teşkilatı’nın üyeleri ve delegeleri ile bir araya gelerek sendikal mücadele, işçi hakları ve çalışma koşulları gibi konularda görüş alışverişinde bulundu.

Düzenlenen Genel Kurulun Türk Devletlerine ve Türk Milletlerine hayırlı olmasını temenni ederiz. Genel Başkanımızın bu tür uluslararası platformlarda yer alması, sendikamızın gücünü ve etkisini artırmaya yönelik önemli adımlardan biridir. Gelişmeleri takip ederek, üyelerimize en güncel bilgileri iletmeye devam edeceğiz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir*