7 Ağustos'ta Yenikapı Mitingindeydik!!!

7 Ağustos’ta Yenikapı Mitingindeydik!!!

7 AĞUSTOS’TA ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ ve BERABERLİĞİ İÇİN YENİKAPI’DAYDIK…

15 Temmuz gecesi ülkemizi karanlık günlere sürüklemek isteyen şer odaklarına en güzel cevabı vermek için 7 Ağustos’ta Yenikapı alanındaydık.Milyonlarca insanla birlikte bizler Sivil Toplum Kuruluşları da Yenikapı alanında protokoldaki yerlerimize saatler evvelinden bizler için ayrılan tekne ile geldik. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Dok Gemi-İş Sendikamı’zın Genel Başkanı Necip Nalbantoğlu, Türk-İş 1. Bölge Temsilcisi Adnan Uyar,TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete,DTO Başkanı Metin Kalkavan, Hak İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Memur Sen. Genel Başkanı Ali Yalçın ile birlikte kortejimizdeki yerimizi aldık.

Türkiye’de ilk defa 5 milyonu aşkın kişinin bir alanda aynı duygu ve düşünceyle yer aldığı Yenikapı Mitingi tüm dünyaya Türk Milletinin gücünü,kararllığını ve birlikteliğini en iyi şekilde göstermiş oldu.