7-10 Ekim 2016 Kıbrıs Eğitim Seminerimiz

7-10 Ekim 2016 tarihinde Kıbrıs’ta eğitim seminerimizi gerçekleştirdik.

Seminerimizi Sirena Marine, Sedef, Beşiktaş, Hatsan, Yardgem, Selah, Dentaş, İstanbul, Desan, Cemre, Yachtley işyerlerinden katılan üye arkadaşlarımızla birlikte Girne Denizkızı Otel’de gerçekleştirdik.

Semerimizin programı dahilinde 8 Ekim Cumartesi gününde sendikamızın kimliği, faaliyetleri,eğitimleri ve toplu iş sözleşmeleri konuları ele alınırken, 9 Ekim Pazar günü ise gerek işyerlerindeki gerekse sektördeki sorunlar ele alınarak detaylı şekilde tartışıldı.Seminer sonunda arkadaşlara katılım belgeleri teslim edildi.Programımızın son günü ise rehber eşliğinde yavru vatan Kıbrıs’ın tarihi ve turistik yerleri gezilerek, Kıbrıs’ın bizler için neden bu derece önemli olduğu birkez daha gözler önüne serildi.

Seminerimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder,başka seminerlerde ve faaliyetlerde tekrar görüşeceğimizi hatırlatırız.

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir*