Korgeneral Osman Erbaş Şehitler Ormanı

Türk-İş Konfederasyonu’nun 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü vesilesi ile daha önceden planlanan

İskenderun/Hatay’ da; Türk-İş Genel Başkanı Sn. Ergün ATALAY ve yönetimi ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Sn. Zehra Zümrüt SELÇUK’ un katılımıyla 07/03/2021 günü gerçekleştirilen tüm emekçi kadınlarımız için açılan Hatıra Ormanı’na geçtiğimiz günlerde elim bir helikopter kazasında şehit düşen Korgeneral Osman ERBAŞ’ ın adı verilerek Korgeneral Osman ERBAŞ Şehitler Ormanı .
Korgeneral Osman ERBAŞ ve Şehirler Ormanı açılış ve fidan dikim törenine İskenderun’ da bulunan Baş temsilcimiz, Temsilcimiz ve kadın üyelerimizde katıldılar. Bu vesile ile tüm şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Öncelikle Kadın üyelerimizin olmak üzere insanlık üzerinde emekleri olan kıymetli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlarız.

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir*