Sayın Binali Yıldırım'a Sonsuz Başarılar Diliyoruz

Sayın Binali Yıldırım’a Sonsuz Başarılar Diliyoruz

Hükümet kadrolarında bulunduğu ilk günden bugüne değin Türkiye Cumhuriyeti devleti için “olmaz” denilenleri oldurabilmek, “yapılması güç” denilenleri yapabilmek, 1923’den bugüne kadar hiçbir hükümet döneminde başarılamamış olanları başarabilmek için, AKPARTİ Kurucusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ile birlikte gece gündüz demeden çalışan;

“Denizcilik, Ulaşım ve Haberleşmede” gerçekleştirmiş olduğu devrim niteliğindeki ilkler ile ülkemizin “Muasır Medeniyetler” seviyesine gelmesinde, kayıtsız şartsız emek ve hizmetleri bulunan, Sayın Binali Yıldırım beyefendinin AKPARTİ Genel Başkanlığı ve Başbakanlığı camiamızda olduğu gibi Sendikamız bünyesinde de büyük bir mutluluk ve takdir ile karşılanmıştır.

Ülkemiz siyaset tarihine girmeden önce Sendikamız üyesi olarak yıllarca Türkiye Gemi Sanayi A.Ş. Camialtı Tersanesinde, Gemi İnşa Yüksek Mühendisi olarak çalışmış olan, bugün ki aktif siyaset hayatında olduğu gibi o günlerde dahi insanları dil, din, ırk, mezhep diyerek ayırt etmeden, tüm mesai arkadaşlarına eşit ve adil yaklaşımda bulunan, tersane işçilerinin dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını yakinen bilen ve bu olumsuzlukların giderilmesi için siyasal hayata geçtikten sonra Sendikamıza destek vererek yardımlarını hiç bir zaman bizlerden esirgemeyen,

Türkiye Liman Dok ve Gemi Sanayi İşçileri Sendikasının

001 Numaralı ONURSAL ÜYESİ

Sayın Binali YILDIRIM’ın

AKPARTİ Genel Başkanlığını ve Başbakan’lığını, teşkilatım adına gönülden kutluyor, devralmış olduğu hizmet bayrağını daha da ileri götürecek olduğu inancıyla Yüce Allah’ın kendisine yâr ve yardımcı olması duasıyla sonsuz başarılar diliyorum.

Hüseyin Necip Nalbantoğlu

Genel Başkan

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir*