DÜNYA GÖZ HASTANESİ İLE KURUMSAL ANLAŞMAYA VARILDI

Dünya Göz Hastanesi ile üyelerimize özel hizmetlerden faydalanmak amacıyla Kurumsal Anlaşmaya varıldı. Herkese sağlıklı günler dileriz.

ŞAMPİYON MARİN MONTAJ

ŞAMPİYON MARİN MONTAJ🏆 İsmail ALIN anısına düzenlenen Sirena Marine Futbol Turnuvası müthiş final müsabakası, Marin Montaj' ın şampiyonluğu ile sonlandı. Teşrifleri ile bizleri onurlandıran Orhangazi Belediye Başkanı Sn. Neşet ÇAĞLAYAN' ın da süre aldığı gösteri maçıyla başlayan futbol şöleni, ilk golü Sn. Neşet ÇAĞLAYAN' dan gelen maçta Türkiye Dok Gemi-İş Sendikası, Sirena Marine' i 7-6 lık skorla geçerken, mücadele dosthane

ŞAMPİYON ABANOZ..

Dok Gemi İş Sendikası olarak Sirena Marine işyerinde düzenlediğimiz futbol turnuvamız sona erdi. Güzel futbolun ve centilmenliğin ön saflarda yer aldığı turnuvada finalde Polisa Dortmund takımını 5-1'lik skorla yenen Abanoz takımı şampiyon oldu. Şampiyon takımı tebrik ediyor ve turnuvaya gerek takımıyla katılan gerekse izleyici olarak destek veren bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz.
Eki

ÜYELERIMIZLE BIRLIKTE BOĞAZ TURU GERÇEKLEŞTIRDIK.

Türkiye Dok Gemi İş Sendikası olarak 2 Ekim Pazar günü 14.00-18.00 saatleri arasında Gemak, Tuzla Gemi ve Neta işyerlerimizdeki üyelerimize yönelik, üyelerimizin eşleri ve çocuklarıyla birlikte katılabilecekleri bir boğaz turu düzenledik. Yaklaşık 300 kişilik yoğun bir katılımın olduğu turumuzda boğazın eşsiz güzelliklerini görmenin yanı sıra çeşitli ikramlar ve canlı müzikte vardı. Boğaz turumuzun bitiminde herkesin epey keyifli olduğunu gözlemledik. Turumuza katılan
Nis

ROMMER VE DOK GEMİ İŞ SENDİKASI ARASINDA ANLAŞMA.

Rommer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Dok Gemi İş Sendikamız arasında üyelerimizin ve birinci derece yakınlarının yararlanabileceği bir anlaşma sağlanmıştır. Bu anlaşmaya göre Dok Gemi İş Sendikası üyeleri ve birinci derece yakınlarından; * Devlete ödenen katılım payı haricinde (12 TL) muayene ücreti alınmayacaktır. * Fizik tedavi branşında yapılan labaratuvar tahlillerinden ücret alınmayacaktır. * Kemik ölçümü, ultrason ve röntgen çekimi
Oca

ÇİMTAŞ ÜYELERIMIZLE YAPILAN TOPLANTIMIZ.

Türkiye Dok Gemi-İş Sendikası olarak üyelerimize yaptığımız toplantıların bir yenisi daha gerçekleşti. 21 Ocak Perşembe günü ÇİMTAŞ işyerinde bulunan üyelerimiz ile Kocaeli Antikkapı Restaurant'ta buluştuk. Üye arkadaşlarımızın sorunlarını, isteklerini ve çözüm önerilerini dinlediğimiz toplantımız gayet verimli geçti. Dok Gemi-İş Sendikası olarak toplantımıza iştirak eden tüm işçi arkadaşlarımıza teşekkür eder, daima yanlarında olduğumuzu belirtiriz.