Eğitimler

Eki

7-10 EKİM 2016 KIBRIS EĞİTİM SEMİNERİMİZ.

7-10 Ekim 2016 tarihinde Kıbrıs'ta eğitim seminerimizi gerçekleştirdik. Seminerimizi Sirena Marine, Sedef, Beşiktaş, Hatsan, Yardgem, Selah, Dentaş, İstanbul, Desan, Cemre, Yachtley işyerlerinden katılan üye arkadaşlarımızla birlikte Girne Denizkızı Otel'de gerçekleştirdik. Semerimizin programı dahilinde 8 Ekim Cumartesi gününde sendikamızın kimliği, faaliyetleri,eğitimleri ve toplu iş sözleşmeleri konuları ele alınırken, 9 Ekim Pazar günü ise gerek işyerlerindeki gerekse sektördeki sorunlar ele alınarak detaylı şekilde tartışıldı.Seminer
Kas

6 – 8 KASIM KIBRIS EĞİTİM SEMİNERİ

Sendikamız tarafından her yıl düzenlenen Eğitim Seminerimizin bu seferki durağı Kıbrıstı. 6 - 8 Kasım tarihleri arasında Sendikamız tarafından düzenlenen Eğitim Seminerimiz Girne Büyük Anadolu Otelde gerçekleşti. Seminerimiz Sirena Marine, Beşiktaş, Sedef, Numarine, Gemak, Tuzla Gemi, Desan, İstanbul, Selah, RMK Marine, Dentaş, Sefine, Çeksan, Çındemir, Erkal, Gisan, Yardgem, Engin Denizcilik ve Gisaş İşyerlerimizden üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Eğitim Seminerimizde sektörümüzün sorunları