Ayhan DEMİRBOZAN

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

MALİ VE İDARİ İŞLERDEN SORUMLU

Hakkımda

1959 Sinop doğumlu olan Ayhan DEMİRBOZAN 4 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olup İlk ve ortaokul eğitimini Hasköy – İstanbul’da tamamladı.

Ortaokulu bitirdikten sonra, Lise tahsiline, dönemin en büyük kuruluşlarından biri olup Türk Denizcilik Sektörüne ciddi hizmetleri olan Denizcilik Bankası T.A.O. bünyesinde yapılanmış olan, Türk Gemi İnşa Sektörüne kalifiye ve teknik eleman yetiştiren o günlerin en geniş kapsam ve teknik imkanlarına sahip, Gemi Yapı Teknik Meslek Lisesinde devam eden Ayhan DEMİRBOZAN 1977 yılında Gemi İnşa Bölümünden mezun oldu.

Lise Mezuniyetinden hemen sonra 1977 yılında mesleki hayatına Denizcilik Bankası T.A.O. bünyesinde bulunan Hasköy Tersanesinde Gemi İnşa bölümünde işbaşı yaparak başlayan Demirbozan 1979 tarihinde vatani vazifesini TSK. Deniz Kuvvetleri Komutanlığında ifa etti

Sendikacılık hayatına 1977 yılında üye olarak başlayan Demirbozan, sırasıyla Şube delegesi, 1983 senesinde yapılan şube seçimlerinde ise Pendik Şubesi Mali Sekreterliğine, 1986 senesinde ise Pendik Şube Başkanlığına seçildi. Demirbozan 1989 tarihinde ise olağan merkez genel kurulunda Genel Eğitim Sekreterliğine seçildi.

1989 tarihinden bugüne kadar yapılan tüm Olağan Genel Merkez Kongrelerinde, Genel Merkez Yönetim Kadrolarına seçilen Ayhan Demirbozan, bugün halihazırda Genel Merkezimiz Yönetim Kadrosunda İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yılların verdiği ciddi birikim ve tecrübesiyle başarı ile ifa etmektedir.

Profesyonel sendikal hayatında; ferasetli kişiliği ile ön plana çıkan Demirbozan, evli ve 3 Çocuk babası olup, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Yoruma kapalı.