6 – 8 Kasım Kıbrıs Eğitim Semineri

Sendikamız tarafından her yıl düzenlenen Eğitim Seminerimizin bu seferki durağı Kıbrıstı.

6 – 8 Kasım tarihleri arasında Sendikamız tarafından düzenlenen Eğitim Seminerimiz Girne Büyük Anadolu Otelde gerçekleşti.

Seminerimiz Sirena Marine, Beşiktaş, Sedef, Numarine, Gemak, Tuzla Gemi, Desan, İstanbul, Selah, RMK Marine, Dentaş, Sefine, Çeksan, Çındemir, Erkal, Gisan, Yardgem, Engin Denizcilik ve Gisaş İşyerlerimizden üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitim Seminerimizde sektörümüzün sorunları detaylı şekilde tartışılarak fikir alışverişinde ve çeşitli çözüm önerilerinde bulunuldu.

Eğitimizden geri kalan zamanlarda ise Kıbrıs’ın tarihi ve turistik yerleri rehber eşliğinde gezildi ve Kıbrıs hakkında bilgi sahibi olundu.